Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: (1) dessert: Kvark med ribs. Rib bærrene. Skyl dem og drys sukker over. Pisk fløden til skum ogtilsæt vanillie-sukkeret. Rør kvarken godt igennemen og vend bær og skum i. Hæld desserten i en glasskål og sæt det koldt i minst 30 minutter inden serveringen. (2) dessert: Kvark med banan og chokolade. Skræl bananerne og mos dem fint med en gaffel. Rør sukker i. Skil æggene. Rør kvarken igennemen og tilsæt æggeblommerne og rør det til en blandning. Vend mosen i. Riv chokoladen groft og kom den i blandningen. Pisk æggehviderne helt stive og vend dem forsigtigt i. Kom desserten i en glasskål og sæt det koldt i minst 30 minutter inden servering. Bemærkninger: Hvis man er i tvivl om man nu skal bruge pasturiserede æg, så gør det du best trives med. Har man svært ved at få kvark så kan man bruge fromage frechs. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |