Fredag 29. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at sætte en gryde over med vand til at koge suppehorn (små pasta stykker). Skræl og vask alle grønsagerne. Skær løg i tern, gulerødder i kvarte skiver, blegselleri stænglerne snittes fint i skiver, porre i tynde skiver,fintsnittede hvidkål, de grønne bønner skåret i mindre stykker. Steg baconen i en gryde stor nok til alle ingredienserne. Tilsæt løgene når baconen er stegt sprød. Kom resten af grønsagerne i og vend det rundt i gryden. Tilsæt flået tomater samt bouillon terningerne og vand. Kog suppen i 15-20 minutter. Smag suppen til med salt og peber. Kom de kogte suppehorn i og varm igennemen. Serveres med fluté og revet parmensam ost til. Bemærkninger: Er man nu helt vild med hvidløg - og undre sig over, hvorfor det ikke skal i retten. - Ja så er det fordi at Minestrone suppe er forskellig fra egn til egn. - Og i det område hvor jeg har samlet denne opskrift op, er der ikke tradision for at komme hvidløg i. Men det kan du gøre som det passer til dine smagsløg. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |