Fredag 12. August 2022 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Clementinerne befries for skral med en skarp kniv således at der ikke er nogle hvide hinder tilbage. Clementinerne skal være hele. Vaniliestangen flækkes. Vand, stjerneanis, kanelstang, vaniliestang og safran bringes i kog. Clementinerne lægges i vandet og sukker tilsættes. Clementinerne trækker i lagen til den er kold. Clementinerne tages op af lagen og afdryppes. Ymeren kommes i en skål vaniliestangen flækkes og kornene skrabes ud. Blandes med sukker og Marsala. Trækker mindst 1 time i køleskabet. Server Clementinerne med Marsaladressingen på glassachetter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |