Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Clementinerne befries for skral med en skarp kniv således at der ikke er nogle hvide hinder tilbage. Clementinerne skal være hele. Vaniliestangen flækkes. Vand, stjerneanis, kanelstang, vaniliestang og safran bringes i kog. Clementinerne lægges i vandet og sukker tilsættes. Clementinerne trækker i lagen til den er kold. Clementinerne tages op af lagen og afdryppes. Ymeren kommes i en skål vaniliestangen flækkes og kornene skrabes ud. Blandes med sukker og Marsala. Trækker mindst 1 time i køleskabet. Server Clementinerne med Marsaladressingen på glassachetter. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |