Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og sæt dem over at koge i let saltede vand og kog dem møre. Skræl pastinaken og skær den i små tynde stave. Skyl, fjern kerne og hvide lameller samt skær peberfrugterne i mindre stykker. Pil og skær hvidløget i tynde skiver. Drys laksestykkerne med salt og peber. Kom olien på en pande og kom pastinak og peberfrugt på og steg det let. Kom det i et ovnfast fad og læg fisken oven på. Kom creme fraichen oven på fisken. Drys med hvidløg og rosmarinkviste Sæt fadet i ovnen ved 200° i 20 minutter. Server kogte kartofler til fisken og den sky der er i fadet som sauce samt grønsagerne. Bemærkninger: Der kan bruges andre slags fisk til om man ønsker det. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |