Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rens grønsagerne og finsnit dem eller riv dem på en food-processor. Kom dem i let saltet kogen vand og kog dem i 5-7 minutter. Slå vandet fra (kan gemmes til en kartoffelsuppe der vil være god smag i det) og afkøl grønsagerne lidt. Rør kødet med salt og peber. Tilsæt æg, havergryn og mel samt mælk. Kom grønsagerne i farsen og rør det godt sammen. Form til frikadeller og Steg dem på pande i lidt smør ved middel varme i 7-10 minutter på hver side. Eller form dem og læg dem på bagepapir på bageplade og steg dem i ovnen ved 175° i 20 minutter. Server kogte kartofler til aftensmad eller en kartoffelsalat fx. til frokost er nok til 10 pers. Bemærkninger: Valget af grønsager er frit jeg kan bare godt lide denne blandning porrene udgør løg og gulerødder giver sødme blomkål elegangse og persillerod gør det spendne og giver bid og ærterne får børn til at spise dem ærter er jo ikke farlige så derfor. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |