Mandag 09. September 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Frikadeller med grønsager
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

100 g gulerødder
100 stk. blomkål
1 stk. porre
100 g ærter (dybfrost)
100 g persillerod
500 g kalv/flæsk (10-12%)
½ tsk. salt
lidt peber, sort
2 stk. æg
60 g havregryn
20 g mel, hvede
3 dl mælk 0,5%
lidt smør, til stegning
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
6 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Rens grønsagerne og finsnit dem eller riv dem på en food-processor.
Kom dem i let saltet kogen vand og kog dem i 5-7 minutter.
Slå vandet fra (kan gemmes til en kartoffelsuppe der vil være god smag i det) og afkøl grønsagerne lidt.
Rør kødet med salt og peber.
Tilsæt æg, havergryn og mel samt mælk.
Kom grønsagerne i farsen og rør det godt sammen.
Form til frikadeller og Steg dem på pande i lidt smør ved middel varme i 7-10 minutter på hver side.
Eller form dem og læg dem på bagepapir på bageplade og steg dem i ovnen ved 175° i 20 minutter.
Server kogte kartofler til aftensmad eller en kartoffelsalat fx. til frokost er nok til 10 pers.


Bemærkninger:

Valget af grønsager er frit jeg kan bare godt lide denne blandning porrene udgør løg og gulerødder giver sødme blomkål elegangse og persillerod gør det spendne og giver bid og ærterne får børn til at spise dem ærter er jo ikke farlige så derfor.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk