Fredag 26. April 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Del blomkålen i små buketter. Tag en fjeredel fra til fyld og kog resten helt mør sammen med kartoflen som er skrællet og skåret i små tern. Blendt suppe enten i food-processor eller med stavblendter. Kom det i gryden og kog i 10 minutter sammen med det af blomkålen som skal være fyld. Kom fløden i og giv det et opkog smag til med salt og peber. Vend rejerne i suppen og server med fint hakket kørvel eller dild drysset over. Server fluté til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |