Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Del blomkålen i små buketter. Tag en fjeredel fra til fyld og kog resten helt mør sammen med kartoflen som er skrællet og skåret i små tern. Blendt suppe enten i food-processor eller med stavblendter. Kom det i gryden og kog i 10 minutter sammen med det af blomkålen som skal være fyld. Kom fløden i og giv det et opkog smag til med salt og peber. Vend rejerne i suppen og server med fint hakket kørvel eller dild drysset over. Server fluté til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |