Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Ingefær skrælles og rives, hvidløg pilles og hakkes. Gryden varmes op. Champignonerne kvartes. Kyllingefileterne/bryst brunes. Ingefæren og hvidløg tilsættes og chanpigninen og perleløgne kommes ved. Bouillonterningen smulres i og vand tilsættes. Tomatkoncentratet kommes i, Colaen hældes ved. Småsimre i ca.30 minutter uden låg. Majs, gulerødder skåret i julienne og ærter tilsættes og koger med ca. 10 minutter. Smages til med salt, peber og evt. sukker/sødemiddel. Tilbehør: Ris og Hvidkålssalat. (se opskrift) Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |