Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl skrællen af sellerien og skær den i grove tern. Vask æblerne og fjern kernehus og skær dem i både. Vend sellerien og æblerne i olie sammen med timian. Fordel det ud over en bageplade med bagepapir og steg dem i ovnen ved 200° i 25 minutter. Krydr leveren med salt og peber og steg det i smør på panden. Læg det på bagepladen 8 minutter før tilbehøret er færdig og steg det med. Server leveren med selleri-æbleblandningen samt groft brød til. Bemærkninger: Retten rækker til 8-10 pers hvis det er til en frokost server evt. en let grøn salat til med mormordressing til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |