Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Pil løg og hak dem fint. Skræl sellerien og skær den i små tern. Skræl gulerødderne og riv dem fint. Knus hvidløget. Hal basillikumen. Steg løg og rodfrugterne i olien i 6-8 minutter. Tilsæt kødet og steg det med til farveskift. Tilsæt hvidløg, rødvin og lad det koge ind. Tilsæt tomaterne og lad det småsimmre i 1 time. Smag til med salt, peber samt sukker. Vend basillikum i. Server kødsovsen med pasta og revet parmensanost Bemærkninger: Denne kødsovs er også velejnet til pizza-fyld. Læg evt baconskiver/coctailpølser på som ekstra fyld. Rækker til 4 store pizzaer. Server en salat til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |