Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil løg og hak dem fint. Skræl sellerien og skær den i små tern. Skræl gulerødderne og riv dem fint. Knus hvidløget. Hal basillikumen. Steg løg og rodfrugterne i olien i 6-8 minutter. Tilsæt kødet og steg det med til farveskift. Tilsæt hvidløg, rødvin og lad det koge ind. Tilsæt tomaterne og lad det småsimmre i 1 time. Smag til med salt, peber samt sukker. Vend basillikum i. Server kødsovsen med pasta og revet parmensanost Bemærkninger: Denne kødsovs er også velejnet til pizza-fyld. Læg evt baconskiver/coctailpølser på som ekstra fyld. Rækker til 4 store pizzaer. Server en salat til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |