Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Drys filérne med lidt salt og peberblandning. Rul dem sammen. Varm hummersuppen. Skræl og kog kartoflerne i usaltet vand til de er møre. Mos dem og rør varm mælk samt salt, hvid peber og revet muskatnød i og tilsæt ægget. Læg kartoffelmosen i en ring rundt i et ovnfast fad penslet med olie. Kom de sammenrullede filér i fadet oprejst i midten af fadet. Hæld suppen rundt om fisken. Sæt fadet i en forvarm ovn ved 200° i 30-40 minutter. Til mosen er smuk gylden. Halver tomaterne og del aspargesne og rist dem møre på en pande med lidt smør. Garnér med de optødet rejer samt tomat/asparges garnéturen. Drys med lid dildkviste over rejerne. Bemærkninger: Server gerne en god lys pilsner til samt fluté og smør. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |