Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg husblasen i koldt vand i 5 minutter. Rør forelfilét i en skål med creme fraiche og kvark (flødeost kan bruges) sammen med salt og peber. Tilsæt fint hakket dild. Smelt den opvredet husblas og kom citronsaften i. Hæld det i fiskemoussen i en tynd stråle. Læg den røget laks ud i forlængelse af hinannen så de lige lapper over hinannen. Kom fiskemoussen på lakseskiverne og rul dem rundt om fyldet. Rul det ind i film og læg det i fryseren en ½ - 1 time inden det skæres og plaseres på salaten. Anrettes på fisketalerkner. Pyntes med dild kviste og server citronbåde, fluté og smør til. Bemærkninger: Det er også en god ting til skovturen eller pigefrokosten. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |