Mandag 20. Marts 2023
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Gullashsuppe
 Opskriften er særlig sund!

- til 5 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

400 g okse, småkød, tern (18-20%)
50 g bacon, tern
2 tsk. olie, raps
300 g løg
2 ds. tomat, hakket, konserves
1½ l vand
3 fed hvidløg, rå
3 tsk. paprika
½ tsk. chili
lidt salt
lidt peber, sort
250 g selleri
350 g kartofler, alm.
2 stk. peberfrugt, gul
1-2 stk. fluté, frisk, grov eller fin
lidt crème fraîche 9%
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
37 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Svits kødet og baconen i olien i en gryde.
Pil og hak løg groft og tilsæt dem til kødet.
Blent de to ds. tomater og tilsæt det til gryden.
Tilsæt knust hvidløg, paprika og chili samt salt og peber.
Kom vand ved (2 dl kan erstattes af rødvin om man vil).
Lad det småkoge i 1 time.
Skræl og skær sellerien i små tern samt kartoflerne.
Kom det i gryden og lad det koge med i 15 minutter.
Flæk og rens peberfrugterne fri for kerner og hvide lameller.
Skær dem i tern og kom dem i suppen.
Smattil og juster med salt og peber.
Server suppen med fluté og creme fraiche til.

Bemærkninger:

Dette er en god suppe til afslutning på en fest kan laves i god til og blodt opvarmes sammen med fluténe.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2023 MTS / MTServer.dk