Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Svits kødet og baconen i olien i en gryde. Pil og hak løg groft og tilsæt dem til kødet. Blent de to ds. tomater og tilsæt det til gryden. Tilsæt knust hvidløg, paprika og chili samt salt og peber. Kom vand ved (2 dl kan erstattes af rødvin om man vil). Lad det småkoge i 1 time. Skræl og skær sellerien i små tern samt kartoflerne. Kom det i gryden og lad det koge med i 15 minutter. Flæk og rens peberfrugterne fri for kerner og hvide lameller. Skær dem i tern og kom dem i suppen. Smattil og juster med salt og peber. Server suppen med fluté og creme fraiche til. Bemærkninger: Dette er en god suppe til afslutning på en fest kan laves i god til og blodt opvarmes sammen med fluténe. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |