Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Solsikkekernerne hakkes meget fint i blender eller foodprosesser. Dadlerne som er befriet for sten og rosinerne kommes ved. Flormelisen tilsættes og det køres et par sekunter. Kokosmelet og sesamfrø ristes gylden på panden. Tages fra varmen. Massen trilles til en pølse, pensles med vand og rulles i kokos/sesam blandningen. Sættes i køleskabet i minst 2 timer. Skæres i skiver. Det skulle dække den søde tand og er lidt sundt samtidigt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |