Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Sæt dem overat koge i usaltede vand. Skyl broccolien og del den i mindre stykker og skær stokken i små tern. Når kartoflerne har kogt i 10 minutter tilsættes broccolien og det hele koger i 10 minutter til det er mørt. Steg baconterne på en pande og når de er gyldne tilsættes fint snittede løg. Kog mælk op og tilsæt smør. Slå vandet fra grønsagerne og mos kartofflerne og broccolien. Tilsæt mælke-smørblandningen ogrør det til en mos. Smag til med salt og peber. Snit purløg fint. Anret mosen i en skål drys fint snittede purløg over. Kom baconen øverst og server med rugbrød og syltede rødbeder skåret i tern til. Bemærkninger: Der kan også bruges porre til den grønne mos. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |