Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 220°. Læg sveskernei en gryde sammen med æblejuicen og revet citronskal og sukker. Lad det småsimre i 10 minutter. Tag det fra varmen og køl af. Skær 1 butterdejsplade i 2 halve og den anden i strimler som flettes i et gitterværk der deles i to. Husk at pensel strimlerne med æg før fletningen. Pensl også de andre plader. Sættes på bageplade med papir og bages i 15-18 minutter til de er gyldne og sprøde. Afkøles. Pisk fløden til skum. Fordel skummet på bundende og kom sveskemosen oven på. Slut med et låg af gitterværket. Bemærkninger: Der kan også kaves en mos af abrikoser eller æbler eller smør stegte bananer drysset med lidt sukker. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |