Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Læg kyllingebrysterne i en gryde og dæk dem med vand og giv dem et opkog og skum fra. Tilsætsalt og skum fra igen. Skræl seller, gulerødder og skær selleri og 200 g. gulerødder groft ud og tilsæt dem til kyllingen samt peberkort og kog i 30 minutter. Tag kyllinebrysterne op og si suppen over i en ren gryde. Skær de resterne gulerødder ud i små tern samt champignon i tynde skiver og porre i tynde skiver. Lad det koge op og småkoge i 10 minutter. Finsnit forårsløg i tynde skiver. Skær kyllingen i mundrette stykker og kom det i suppen sammen med ærter og forårsløg. Varm det igennemen og tilsæt nudlerne og drys med fint hakket persille. Server suppen med brød til. Bemærkninger: Der kan selvfølig også bruges en hel kylling med så skal skindet fjernes når den er kogt og befries for ben og brusk og så skæres i mundrette stykker. Kogetiden er 45-60 minutter. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |