Mandag 09. September 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Kyllinesuppe med nudler
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

13-1500 g kyllingebryst,u/skind
200 g løg
200 g gulerødder
200 g selleri
5 stk. peber,sort hele korn
lidt salt
25 g smør (usaltet)
250 g champignon
200 g gulerødder
150 g ærter (dybfrost)
1 bdt. forårsløg
1 stk. porre
200 g æggenudler
4 skv. brød, italiensk
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Læg kyllingebrysterne i en gryde og dæk dem med vand og giv dem et opkog og skum fra.
Tilsætsalt og skum fra igen.
Skræl seller, gulerødder og skær selleri og 200 g. gulerødder groft ud og tilsæt dem til kyllingen samt peberkort og kog i 30 minutter.
Tag kyllinebrysterne op og si suppen over i en ren gryde.
Skær de resterne gulerødder ud i små tern samt champignon i tynde skiver og porre i tynde skiver.
Lad det koge op og småkoge i 10 minutter.
Finsnit forårsløg i tynde skiver.
Skær kyllingen i mundrette stykker og kom det i suppen sammen med ærter og forårsløg.
Varm det igennemen og tilsæt nudlerne og drys med fint hakket persille.
Server suppen med brød til.

Bemærkninger:

Der kan selvfølig også bruges en hel kylling med så skal skindet fjernes når den er kogt og befries for ben og brusk og så skæres i mundrette stykker. Kogetiden er 45-60 minutter.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk