Fredag 03. Februar 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl rødbedder og persillerod og skær dem i både. Skyl kaetoflerne grundigt og skær dem i både. Vend kartofler og persillerod i 1 spsk. olie og rødbedderne i den anden spsk. olie. Fordel rødderne og kartoflerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200° i 30 minutter. Befri mørbraden for sener. Brun den godt i smør på panden på alle sider og drys med salt og peber. Lad mørbraden stege færdig sammen med rødderne i 15 minutter. Centrumstempratur er 65°. Skær stokken af rosenkålen og fjern de yderste blade. Skær kålen i kvarte og kog dem møre i let saltede vand ca. 3 minutter. Spul dem over med koldt vand og lad dem dryppe godt af i en sigte. Skræl æblerne og fjern kernehus. Snit dem i tynde både. Hak valnødderne groft. Smag yoghurt til med salt og peber samt citronsaft. Bland rosenkål med dressingen, æblebådene og de hakkede valnødder. Server svinemørbraden skåreti tynde skiver på skrå med rosenkålsalaten og de ovnstegte rodfrugter og kartofler. Bemærkninger: Der kan selvfølig bruges andre grønsager en de nævnde find selv på nogle. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |