Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Striml hvidkålen efter den er befriedet for stokken. Skræl gulerødder og pastinak og skær dem i små tern. snitporrene i tynde skiver. Kom alle grønsagerne og bouillionterningerne i en gryde. Kom speltkornene i samt timian, salt og peber. Tilsæt vand og kog suppen i 20 minutter. Skær den røget mørbrad i tynde skiver og rist den af på en sliplet pande. Kom det i suppen ved serveringen. Anret i dybe tallerkner. Bemærkninger: Der kan bruges byggryn hvis det er umuligt at opdrive spelt kerner. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |