Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Striml hvidkålen efter den er befriedet for stokken. Skræl gulerødder og pastinak og skær dem i små tern. snitporrene i tynde skiver. Kom alle grønsagerne og bouillionterningerne i en gryde. Kom speltkornene i samt timian, salt og peber. Tilsæt vand og kog suppen i 20 minutter. Skær den røget mørbrad i tynde skiver og rist den af på en sliplet pande. Kom det i suppen ved serveringen. Anret i dybe tallerkner. Bemærkninger: Der kan bruges byggryn hvis det er umuligt at opdrive spelt kerner. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |