Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Opvarm ovnen til 180°. Sæt kartoflerne overat koge så de kan være færdig samtidig med kyllingen og pureen. Det er op til dig om kartoflerne skal pille, skrælles eller være med skal på. Fyld: Pil løg og hak det meget fint. Knus hvidløg. Kim en spsl. olie i en gryde og klar løgene af. Skræl æblerne og fjern kernehus og skær dem i små tern. Kom dem i gryden og lad dem svitse med i 2 minutter. Tilsæt sennep og timian. Smag til med salt og peber. Kød: Skær en lomme i de 4 bryster og kom fyldet i. Krydr med salt og peber på ydersiden. Læg dem i et ovnfast fad penslet med lidt olie. Steg dem i ovnen i 18-20 minutter. Ærtepure: Hæld ærterne i en kasserolle og hæld vandet og bouilionterningen i. Lad det småkoge under låg i 5 minutter. Purer ærterne med stavblender eller i food-processoren sammen med væsken. Smag til med salt og peber samt olie. Hak persillen og vend kartoflerne deri. Server kartofler med persille, ærtepureen og de fyldte kyllingebryster. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |