Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rodfrugt-fritter: Vask og skrup rodfrugterne også kartoflerne. Skræl rodfrugterne og skær dem i både ligeså med kartoflerne. Vend dem i olie. Spred dem ud på et stykke bagepapir og læg dem på en bageplade. Bag dem midt i ovnen og vend dem undervejs ved 200° i 25-30 minutter. Krydr dem med salt og finthakket persille insen servering. 5-8 minutter før lægges burgerbollerne i ovnen for at blive lune og lidt sprøde. Hummus: Blend kikærter fra dåse tilsæt olie, vand og limesaft. Smag til med cayennepeber, spidskommen og salt Kød: Bland det hakket kalvekød med knust hvidløg, finthakket tomat og fint hakket bredbladet persille.Form 4 flade bøffer som steges i olie ved god varme ca. 3 minutter på hver side. Skyl salatbladene og dup dem tørre med køkkenrulle. Læg nu 2 salatblade på hver burgerbund. Kom 1 bøf i hver og en klat hummus øverst og slut med burgertoppen. Spis rodfrugt-fritterne til. Bemærkninger: Der kan selvfølig godt bruges oksekød men kalvekød har sin ejen speciale smag så prøv det jeg ved det er lidt dyrer men smagen er også derefter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |