Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl blommerne og del dem og fjern stenen. Læg dem i et fad smurt med smør med skærefladen opad. Bland de to slags sukker og drys dem over blommerne. Dryp portvin over og læg et låg af staniolpapir over fadet og sæt det i ovnen. Bag blommerne ved 180° i 30 minutter. Pisk fløden til skum. Server blommerne lune og med iskold flødeskum til. Bemærkninger: Du kan også vælge at lave en vanilliecreme til blommerne og server ladyfinger til eller krumkager til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |