Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skyl blommerne, udsten dem og skær dem i små stykker. Kog dem i en gryde sammen med fint rever appelsinskal og saften fra appelsinen. Giv det et opkog under omrøring. Tilsæt syltesukkeret og giv det et opkog under omrøring. tilsæt groft hakket valnødder og lad marmeladen koge i 5 minutter. Tag gryden af varmen og fjern evt. skum. Lad det stå 15 minutteri gryden inden det fyldes på rene skyllede glas så lukkesmed det samme. Opbevares kølit, mørkt evt i køleskab. Server marmeladen på frisk eller ristede brød, som tilbehør til pandekager eller som fyld i en lagkage eller trifli. Bemærkninger: Det kan være at du ikke kan få syltesukker under1 kg så må du kave dobbel portion da sukker ikke kan deles eller du kan selv blande melamin i ½ kg sukker se brugsanvisning på brevet med melamin et fortykningsmiddel og let konservering fås i brugsen og specealbutikker og i sylte sesonen også i netto. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |