Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Der bliver 2 pæne store glas kompot ud af denne portion. Skær et lille kryds i toppen på hver blomme og blancér dem i 30 sekunter i kogende vand. Tag dem straksop og kom dem i isvand. Træk skindet af. Halver dem og fjern stenene. Skær dem i både og kom dem i en gryde med honningen, fint revet appelsinskal og saften fra appelsinen, kardemomme og den flækkede vaniliestang. Giv det et opkog og lad det simre ved svag varme i 10 minutter til de lige begynder at koge ud. Tilsæt en tsk. atamon for konserveringen. Kom dem på rene skyllede glas og luk for dem straks opbevares i køleskab. Bemærkninger: Server kompotten varm, lun eller kold som dessert eller som tilbehør til farsbrød. Du kan server creme fraiche, flødeskum eller is til eller som fyld i lagkager eller tærter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |