Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rul dejen ud og beklæd en penslet tærteform med den. Prik bunden med en gaffel oglæg et stykke bagepapir over og læg lidt tørrede bønner oven på forat holde bunden flad. Sæt formen i ovnen ved 200° i 10 minutter og forbag bunden. Tagbønner ogbagepapieaf og kaser disse de kan ikke bruges til madlavning men du kan selvfølig gemme dem til senere bagning af tærtebunde. Skyl blommerne, udsten dem og skær dem i tern. Pisk æg, sukker og fint revet citronskal cremet og pisk kvarken i. Mal eller hak mandlerne meget fint og vend dem i cremen sammen med mel og bagepulver og blommer. Rør blandningen forsigtigt og kom den i tærteformen. Bag den i ovnen ved 180° i 45 minutter. Server tærten lun eller afkølet pyntet med sigtede flormelis. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |