Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sær husblasen i blød i koldt vand. Find den skål desserten skal i så den er parat til brug. Vrid så meget væske af og smelt husblasen i det der hænger ved over vandbad eller i microovnen. Hæld likøren i så den ikke er så varm. Pisk fløden til stiv skum. Kvarken blandes med sukker og smeldtet husblas. Når det begynder at stivne vendes den stift pisket fløde i. Hæld det i en pæn serveringsskål af glas og stilles koldt. Ved serveringen pyntes med flødsskums toppe og godt afdryppede kirsebær. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |