Tirsdag 21. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at skræl kartoflerne og sæt dem over at koge i usaltedet vand. Svits kødet i smø af flere gange og steg så baconen derefter. Tilsæt vand og lad retten småsimre i 30 minutter. Retten jævnes med kvark tilsat melet og smag til med salt og peber samt citronsaft og ribsgele. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem. Kog mælken op og tilsæt den til mosen sammen med smørret. Smag til med salt og revet muskatnød. Server den sammenkogte ret med mos og lidt gelé til. Bemærkninger: Som grønsager kan man server: kogte gulerodder, porre, en råkost af gulerødder og appelsinsaft, eller en mormorsalat med tilhørene dressing. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |