Tirsdag 21. Marts 2023
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Småkød med vildsauce
 Opskriften er særlig sund!

- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg svinebov (tern eller strimler)
300 g bacon, tern
50 g smør (saltet)
3 dl vand
200 g kvark 45+
1-2 spk. mel, hvede
lidt salt
lidt peber, sort
1-2 tsk. citron, saft
3-5 spk. ribsgele
lidt kulør
2 kg kartofler, alm.
2-3 dl mælk 0,5%
50 g smør (saltet)
lidt salt
lidt muskatnød,revet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at skræl kartoflerne og sæt dem over at koge i usaltedet vand.
Svits kødet i smø af flere gange og steg så baconen derefter.
Tilsæt vand og lad retten småsimre i 30 minutter.
Retten jævnes med kvark tilsat melet og smag til med salt og peber samt citronsaft og ribsgele.
Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem.
Kog mælken op og tilsæt den til mosen sammen med smørret.
Smag til med salt og revet muskatnød.
Server den sammenkogte ret med mos og lidt gelé til.

Bemærkninger:

Som grønsager kan man server: kogte gulerodder, porre, en råkost af gulerødder og appelsinsaft, eller en mormorsalat med tilhørene dressing.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2023 MTS / MTServer.dk