Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Pil og riv løget og rør det i kvarken. Skær agurken i små tern. Rør dem i kvarken. Smag det til med salt og peber samt citronsaft. Fordel salatbladene på brødskiverne. Fordel kvarken på brødene. Nu kan man komme kaviar på, eller skinkestrimler, skiver afpeberfrugt befriet fra kerner og hvide lameller samt frisk kvernet peber. Tomatskiverbruges til pynt som rytter. Server disse madder som natmad efter teatertur eller biografen sammen med et glas øl eller hvidvin. Bemærkninger: Der kan bruges kvark+5% hvis man vil spare lidt på fedtete. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |