Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og riv løget og rør det i kvarken. Skær agurken i små tern. Rør dem i kvarken. Smag det til med salt og peber samt citronsaft. Fordel salatbladene på brødskiverne. Fordel kvarken på brødene. Nu kan man komme kaviar på, eller skinkestrimler, skiver afpeberfrugt befriet fra kerner og hvide lameller samt frisk kvernet peber. Tomatskiverbruges til pynt som rytter. Server disse madder som natmad efter teatertur eller biografen sammen med et glas øl eller hvidvin. Bemærkninger: Der kan bruges kvark+5% hvis man vil spare lidt på fedtete. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |