Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rens og skræl grønsagerne og del dem i små stykker. Blanchér dem i kogene vand tilsat salt i 3-5 minutter. Pisk æg og æggehvider sammen med salt og peber. Hæld æggemassen på en slip let pande med olien på. Når den er halvstiv vendes den på et låg eller tallerken. Steges i et par minutter. Fordel grønsagerne på den ene halvdel og fold den anden over. Del den i to og server dem på hver deres tallerken drysset med purløg. Giv en skive groft rugbrød til. Bemærkninger: Der kan bruges alle slags grønsager også en rest fra dagen før. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |