Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rens og skræl grønsagerne og del dem i små stykker. Blanchér dem i kogene vand tilsat salt i 3-5 minutter. Pisk æg og æggehvider sammen med salt og peber. Hæld æggemassen på en slip let pande med olien på. Når den er halvstiv vendes den på et låg eller tallerken. Steges i et par minutter. Fordel grønsagerne på den ene halvdel og fold den anden over. Del den i to og server dem på hver deres tallerken drysset med purløg. Giv en skive groft rugbrød til. Bemærkninger: Der kan bruges alle slags grønsager også en rest fra dagen før. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |