Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og sæt dem overat koge i vand uden salt. Befri mørbraden for sener og hinder. Skær kødet i 2 cm. tykke skiver. Brun dem hurtigt på en pande med olien. Tag dem op. Steg finthakket løg og peberfrugternepå panden i 5 minutter. Ktydr med salt og peber. Tilsæt paprika og de hakkede flåede tomater og lad det koge ved svag varme i 5-8 minutter. Kom kødet i og varm igennrmen i 5 minutter. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Varm mælken op til kogepunktet og tilsæt smørret. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem. Hæld mælken i og rør sammem til en god luftig mos. Smag til med salt, peber og revet muskatnød. Server mørbradsgryden med mos. Bemærkninger: Riv evt. lidt gulerødder og en grøn agurk og bland dem sammen til en råkost til gryderetten. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |