Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte risene over i vandet tilsat salt og lidt peber. Kog dem 15 minutter under låg for middel varme. Sluk og lad dem trække til serveringen. Rør rundt med en gaffel så de er løse. Rør de 2 boulionterningerne i de 2 dl. vand. Kom soja, farin, sambal oelek samt maisenamel i en skål. Riv ingefær og hvidløg. Rens grønsagerne og snit dem i tynde strimler. Brun skinkesmåkødsstrimlerne 1 minut i olien. Tag dem op. Kom hvidløg og ingefær i woken. Tilsæt grønsagerne. Steg demunder omrøring ca. 5 minutter og tilsæt sovsen. Kog det igennemen og tilsæt kødet og varm op. Smag til med soja og sambal oelek. Server retten med de kogte ris til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |