Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Lun frikadellerne efter anvisning. Fjern den grove stok og snit kålen meget fint. Kog den i vand tilsat salt. Læg låg på. Hældkålen i et dørslag når den er kogt mør. Husk at gen lidt kogevand til sovsen. Smelt smøret for svag varme og tilsæt mel rør det sammen og tilsæt kogevandet samt mælken. Kog det op meden der piskes for svag varme. Lad den småkoge i 5-8 minutter. Smag til med salt og peber og vend så kålen deri. Varm igennemen. Server stuvet hvidkål med minifrikadeller og rugbrød til. Bemærkninger: Det er en sund måde at skyde genvej og dem har vi også brug for i vores travle dag blodt man ikke glemmer en gang i mellem at stoppe op og lave langsom mad for det er rigtig godt og det smages hvor meget kærlighed vi lægger i den. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |