Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær et kryds i kartoflerne og bag dem i ovnen ved 200° i 1 time. Drys koteletterne med peberog brun den i olien et par minutter på begge sider. Drys med salt og læg dem i et ovnfast fad på en bund af skrællede og snittede gulerødder, løg, hakket persille, timian og rosmarin. Bland revet ost, sennep og æggeblommer og kom blandningen over kolleletterne. Steg dem med i ovnen når der er 15 minutter tilbage indenkartoflerne er færdige. Server koteletterne med bagte kartofler og en salat efter eget ønske. Bemærkninger: Salaten kan fx. være icebergersalat, agurk og tomater. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |