Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog couscousen som anvist på pakken. Læg kotteletterne kold i marinaden etpar timer, Marinaden: 2 dl. yoghurt, hakket løg, sojasauce, spiskommen, gurgemeje, koriander, salt og cayennepeber. Skrab det meste af marinaden og brun koteletterne i olien 2-3 minutter på hver side på en pande. Bland den resterne yoghyrt med honning, hvidløg, balsamico, hakket persille og mynte, salt og peber. Server koteketterne med couscousen og yoghurtsaucen til. Server evt ristede bambusskud, peberfrugter og minimajs til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |