Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Prommes frites: Skrælkartoflerne og skær den i stave eller både. Ryst kartoflerne i en plastpose med de 2 tsk. olie i. Spred dem udpå bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 35 minutter ved 225°. Drys dem med salt og anret dem på et fad. Grønsagsstavene: Rens grønsagerne og skær dem ud i stave af passende størelse og længte. Anret dem i 4 glas lidt blandet. Karrydip: Rør yletten, salt, sukker, karry og paprika sammen og kom det i en skål. Fiskepinde: Skær fiskenfileterne i fingertykke stykker og krydr med salt og peber. Pisk æggene sammen på en tallerken og hæld raspen på en anden. Vend nu fiskestykkerne i æg og derpå i rasp. Varm olien op i en gryde og kom et par stykker fisk i af gangen. Steg den til de er gyldne og tag dem så op og læg dem på køkkenrulle for at suge overskydene fedt fra. gentag processen til alt fisken er stegt. Server nu fiskepindene sammen med promme fritesog grønsagsstavene og dippen. Bemærkninger: Du kan selv lave en remulade af lidt kogte gulerodder, saier og syltede agurk kør det i food-processoren et par sek. Rør 4 spsk, mayonneise og 2 dl drenet ymer sammen kom de finthakkede grønsager i sammen med 1 tsk gurkemeje salt og peber. Prøv også at kom lidt dild i specialt til fisk mums det smager godt. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |