Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 200°. Snit hinderne på kødsiderne. Vend kødet i mel og krydderier. Brun det på begge sider i olien evt. af et par gange. Skeæl gulerødderne og skær dem i skiver. Skræl og skær sellerien i grove tern. Svits grønsagerne i olie i 5 minutter. Hæld dem i en stor bradepande eller ovnfastfad. Pluk persillen og hak den groft og strø over grønsagerne. Læg kødet ovenpå og tryk dem lidt ned i grønsagerne. Hæld de hakket tomater over samt vin. Læg staniol over og sæt det i ovnen i knap 2 timer. Kom flutén i ovnen 10-12 minutter før retten er færdig så de kan blive varme og sprøde. Server osso-bucoen med fluté til og en god rødvin eller øl. Bemærkninger: Hvis man nu heller vil noget andet så lav hasselback kartofler eller couscous vil også være godt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |