Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kartofler: Skrubbes rene og duppes tørre. Vend dem i olieni et ovnfast fad eller på bageplade med bagepapir. Sættes i ovnen ved 200° i 25 minutter. Tilsæt salt og hakket persille og dild inden serverongen. Fisk: Rens champignonerne og læg dem i bunden af et smurt fad. Pil og skær løgene i tynde skiver. Fordel dem over champignonene. Dryp lidt olie over. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter. Skær laksen i store tern og læg dem oven på grønsagerne. Kom små klatter smør over fisken. Krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnene igen i 15 minutter. Citronsovs: Rør yoghurten, citronsaft og honningen sammen. Smag til med salt og peber. Server laksen med ovnstegte kartofler og citronsovs til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |