Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom træspydne i koldt vand . Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Rens porrene og skær dem i tynde skiver. Del æblet og fjern kernehus og skær i tern. Varm olien op og sauter grønsagerne i olien i 3-5 minutter. Tilsæt karry og sauter yderligt i 2-4 minutter. Hæld vinen på og bring det i kog. Lad det koge lidt ind. Tilsæt vand og boullionterningerne. Lad det småkoge i 20-30 minutter til kartoflerne er godt møre. Skær kødet i strimler. Træk kødet på de 8 træspyd på tværs. Varm panden op med lidt olie. Brun kødet ved god varme ca. ½ minut på hver side. Krydr med spidskommen, koriander, salt og peber. Dæmp varmen til svag og steg yderlig 1-2 minut på hver side. Server kartoffelsuppen med spydene. Blend til en ensartet masse. Kom mælken i og varm op igen til kogepungtet. Smag til med salt og peber. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |