Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: skral og skær kartofkerne, løg og hvidløg i tern og svits det i smøret. Tilsæt karry og lad det svitse med. Tilsæt bouillonen. Lad suppen småkoge under låg i 15 minutter, eller til kartoflerne er møre. Purér suppen i blendter eller med blenderstav, Pas på ikke at skol dem med den varme suppe. Kom suppen tilbage i gryden. Tilsæt mælk og creme fraise og smag til med salt og peber. Hvor stærkt det skal være må bero på deres smag , tilsæt mere karry om det ønskes. Karryen brændes af på en pande i en spsk. smør. Serveres med hvidløg flute. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |