Fredag 29. September 2023
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Lammekoteletter med couscous-salat og chutney
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

8 stk. lammekotelet
4 dl couscous
2 spk. olie, raps
4 dl vand, kogende
1 stk. bouillon, hønse, tør
1-2 tsk. salt
4-8 stk. blommer
2 stk. æble
1 dl vand
½ dl sukker
1 stk. lime, saft
1 tsk. stjerneanis
1 stk. kanel,hel
lidt cayennepeber
lidt salt
½ bdt. persille
4-8 stk. mynteblade
1-2 stk. æble
1 stk. lime, saft
1 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, hvid
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Blomme-æblechutney:
Del blommerne, fjern sten og skær dem i både.
Del æblerne og fjern kernehus.
Skær æblerne i tern.
Kom frugten i en lille kasserolle.
Tilsæt de øvrige ingredienser, vand, sukker, limesaft fra 1 lime, stjerneanis, kanel stang, cayennepeber og salt.
Lad det småkoge i 20-30 minutter til det er mørt.
Afløles.
Kød:
Opvarm ovnen til 180°.
Duppes tørt og brunes i olie ved god varme i ca. 1 minut på hver side.
Krydr med salt og peber.
Lægges i et ovnfast fad og steges færdig ved 180° i 8 minutter.
Couscous-salat:
Hæld couscousgryn i en skål.
Hæld olie på og vend reundt.
Kom kogene vand tilsat bouillonterning og salt over couscousen.
Dæk skålen til og lad det trække i 5 minutter.
Løsnes med en gaffel.
Fyld til salaten:
Hak persille og mynteblade.
Del æblerne og fjern kernehus og skær i tern.
Vend det i couscousen.
Smag til med limesaft. olie. salt og peber.

Bemærkninger:

Her til rette er der en opskrift på blomme/æblechutney men en tomat-æblechutney vil også gå godt til retten der er en således opskrift under tilbehør.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2023 MTS / MTServer.dk