Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Blomme-æblechutney: Del blommerne, fjern sten og skær dem i både. Del æblerne og fjern kernehus. Skær æblerne i tern. Kom frugten i en lille kasserolle. Tilsæt de øvrige ingredienser, vand, sukker, limesaft fra 1 lime, stjerneanis, kanel stang, cayennepeber og salt. Lad det småkoge i 20-30 minutter til det er mørt. Afløles. Kød: Opvarm ovnen til 180°. Duppes tørt og brunes i olie ved god varme i ca. 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber. Lægges i et ovnfast fad og steges færdig ved 180° i 8 minutter. Couscous-salat: Hæld couscousgryn i en skål. Hæld olie på og vend reundt. Kom kogene vand tilsat bouillonterning og salt over couscousen. Dæk skålen til og lad det trække i 5 minutter. Løsnes med en gaffel. Fyld til salaten: Hak persille og mynteblade. Del æblerne og fjern kernehus og skær i tern. Vend det i couscousen. Smag til med limesaft. olie. salt og peber. Bemærkninger: Her til rette er der en opskrift på blomme/æblechutney men en tomat-æblechutney vil også gå godt til retten der er en således opskrift under tilbehør. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |