Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom andelårene i en gryde og dæk dem med vand. Tilsæt salt, peberkorn, timian og suppeurter. Bring det i kog og skum af. Skru nedfor varmen og lad det småsimmre under lågi 45 minutter. Skrup og vask kartoflerne og kog kartoflerne i letsaltede vand i 15-20 minutter til de er møre. Pil de yderste blade og skær stokken ned. Halver kålene og kog dem i letsaltet vand i 3 minutter. Lad rosenkålen dryppegodt af i en sigte. Smelt farinen på panden. Tilsæt revet ingefær, vineddiken og appelsinsaften og vend rosenkålen deri. De skal kun lige varmes igennemen. Tag andelåene op af kogevandet. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Tænd for ovnen ved 225° og steg lårene til skindet er gylden og sprødt. Server andelårene med rosenkålssalaten og kogte kartofler til. Bemærkninger: Gem suppen si den og stil den i køleskabet til du skal lave kartoffelsuppe eller kødsauce det giver et godt bust til det. Du kan tage fedtet af før brug men så længe det er på kan suppen opbevares i 14 dage i køleskab. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |