Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær fisken i små stykker og krydr med salt. Steg fisken ig fint snittede løg i olien. Tilsæt tomaterne, boulionterningen og chilisovs og smag retten til med timian, oregano og peber. Varm det godt igennemen. Varm fløden op og smelt den revet ost deri. Tilsæt creme fraicheen. Læg lasagneplader i bunden af et ovnfast fad og kom fiskesaucen over. Læg et lag mere og fiskesauce igen og slut med lasagneplader og ostesauce. Bages færdig i ovnen i 35-40 minutter ved 200° læg evt et stykke folie over at den ikke brander ostesaucen. Serveres med fluté og blandet salat og olie/eddike dressing til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |