Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl rødbederne grundigt og kog dem hele i en gryde med letsaltede vand. Det tager 45 minutter. Hæld koldt vand på dem og smut skindet af dem. Skær dem i store tern. Bring en ½ l. vand i kog i en sauterpande med lidt salt i. Kom fisken i og lad den simre i 10 minutter. Tag fisken op og lad den afkøle. Bræk fisken i små stykker. Pisk fromage frais, mayoannaise, sennep, salt og peber sammen i en stor skål. Vend rødbeder og fisk sammen med dressingen. Smag til med ekstra salt og peber om behov. Anret salaten på et fad eller glasskål. Pynt med høvlet peberrod og karse og server med godt groft rugbrød til. Bemærkninger: Du kan bruge alle tyber torskefisk til salaten f.eks. torsk, lange, brosme, kulmuke, og kuller samt sejfilet. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |