Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skul kartoflerne grundigt og sæt dem over at koge i letsaltet vand i 25-20 minuuer. Del torskefiléten i 4 stykker. Drys salt på fiske stykkerne. Snit porrene i tynde ringe . Steg porren på pande i olien til de er bløde. Kom dem i et ovnfast fad. Anret fiskestykkerne oven på. Kryde med peber. Bland fløde, creme fraiche og chilisauce sammen og hæld det over fisken. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter ved 220°. Kog lidt vand op tilsat salt og varm ærterne i et par minutter. Hæld vandet fra. Pynt med dild kviste. Server fisken med kartofler og kogte ærter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |