Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og sellerien. Skær begge dele i tern. Rens porren og skær den i tynde ringe, tag de grønne ringe fra og løg dem i vand. Pil og hak løgene. Smelt smøret i en tykbunder gryde. Tilsæt grønsagerne dog ikke de grønne ringe. Lad det snurre lidt uden at tá farve. Tilsæt bouillonen og lad det koge i 20 minutter. Imens skæres bacon i tern og steges sprødt. Brødet skæres i tern og ristes i olien på en ren pande med det ½ fed hvidløg som presses. Brødet må ikke brænde med skal ristes knasene. Purløg snittes fint. Suppen blendtes og kommes tilbage i gryden. Kom de grønne porreringe i og lad det koge i 5 minutter. Tilsæt fløden, smag suppen til med salt og hvid peber. Serveres i skåle med bacontern og fintsnittede purløg, Brødterningene serveres til, drysses på efter eget ønske. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |