Fredag 12. August 2022 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl og skær kartoflerne i skiver. Vask og skær tomaterne i skiver. Del fisken i mindre stykker og drys med salt. Læg Kartoflerne i et ovnfast fad og tomsterne oven på. Læg fiskestykkerne øverst og dryp citronsaft på. Drys med estragon og peber og dildkviste. Kom olien over og sæt fadet i ovnen ved 220° i 20 minutter. Lav en blandet salat med icebergsalat, dild og grønne asparges. En fløde dressing til vil være godt. Server fiskeretten med salat til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |