Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skræl og skær kartoflerne i skiver. Vask og skær tomaterne i skiver. Del fisken i mindre stykker og drys med salt. Læg Kartoflerne i et ovnfast fad og tomsterne oven på. Læg fiskestykkerne øverst og dryp citronsaft på. Drys med estragon og peber og dildkviste. Kom olien over og sæt fadet i ovnen ved 220° i 20 minutter. Lav en blandet salat med icebergsalat, dild og grønne asparges. En fløde dressing til vil være godt. Server fiskeretten med salat til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |