Torsdag 14. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Læg suppen til optøning evt natten over i køleskab. Blend tomaterne. Pil og finhak løget og svits det i olien i en gryde til de er klare. Tilsæt blendter tomater, karrysuppe og krydderier og brin get i kog. Kom kyllingebrysterne i suppen og lad dem småsimmer i 20 minutter. Tag kødet op og pluk det i mindre stykker. øs suppen op i serveringsskåle og kom kødet o skålene inden servering pynt med lidt brønkarse eller alm karse. Bemærkninger: Hvis du fx. har stegt en kyllin og der er lidt tilovers så pluk det i mindre stykker så kan det bruges i en suppe lige som denne. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |