Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg suppen til optøning evt natten over i køleskab. Blend tomaterne. Pil og finhak løget og svits det i olien i en gryde til de er klare. Tilsæt blendter tomater, karrysuppe og krydderier og brin get i kog. Kom kyllingebrysterne i suppen og lad dem småsimmer i 20 minutter. Tag kødet op og pluk det i mindre stykker. øs suppen op i serveringsskåle og kom kødet o skålene inden servering pynt med lidt brønkarse eller alm karse. Bemærkninger: Hvis du fx. har stegt en kyllin og der er lidt tilovers så pluk det i mindre stykker så kan det bruges i en suppe lige som denne. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |