Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skyl kyllingen indvendigt og udvendigt under den kolde hane. Dup den tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber både ind og udvendigt. Fyld svesker og æglebådene i og luk men en kødnål eller et træspyd. Brun kyllingen i olie/smør i en gryde på alle sider grundigt. Tilsæt 1 dl. vand. Skræl kartoflerne og sæt dem over at koge i let saltet vand 20 minutter før kyllingen er færdig. Lad den småkoge under låg i 50 minutter. Tag kyllingen op og del den i 8 stykker. Læg dem på et fad sammen med fyldet. Hold dem varm under staniol. Tag skyen og si den over ien ren gryde. Tilsæt mælk og maisenamel og kog op. Tilsæt kulør. Smag til med salt og peber. Server kyllingen med kogte kartofler drysset med hakket persille, fyldet og saucen. Bemærkninger: Hvis der bliver kylling til overs så pluk det og brug det til fx. karry-tomatsuppe. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |