Lørdag 05. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Farserede svinebrystruller
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

400 g stegeflæsk,skivet
100 g løg
2-3 spk. olie, raps
½ ps. svesker
½ bdt. persille
lidt salt
lidt peber, sort
2 dl vand
1 stk. bouillon,svin
2 tsk. maizena mel
lidt kulør
lidt salt
lidt peber, sort
5 stk. træspyd
7 stk. appelsin, rå
1 spk. honning
lidt safran
lidt peber, sort
½ bdt. persille
1½ kg kartofler, alm.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skræl kartofler og sæt dem over at koge i let saltet vand i 20 minutter eller til de er møre.
Bank kødskiverne lidt flade.
Skær sværen afog kasser dem.
Pil og hak fint løget og steg det klart i olien sammen med svesker, oghakket persille.
Krydr med salt og peber.
Fordel blandningen på flæskeskiverne og rul dem sammen om fyldet.
Luk med halve træspyd.
Brun dem i olien i gryden på alle sider.
Krydr med salt og peber.
Hæld 2 dl vand og tilsæt boullionterningen og lad det småsimmre i 15-20 minutter under låg.
Tag kødet op og jævn skyen af tilsæt evt. lidt kogevand frakartoflerne..
Tilsæt kulør og smag til med salt og peber.
Server kartoflern og farserede ruller med sauce til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk