Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skræl kartofler og sæt dem over at koge i let saltet vand i 20 minutter eller til de er møre. Bank kødskiverne lidt flade. Skær sværen afog kasser dem. Pil og hak fint løget og steg det klart i olien sammen med svesker, oghakket persille. Krydr med salt og peber. Fordel blandningen på flæskeskiverne og rul dem sammen om fyldet. Luk med halve træspyd. Brun dem i olien i gryden på alle sider. Krydr med salt og peber. Hæld 2 dl vand og tilsæt boullionterningen og lad det småsimmre i 15-20 minutter under låg. Tag kødet op og jævn skyen af tilsæt evt. lidt kogevand frakartoflerne.. Tilsæt kulør og smag til med salt og peber. Server kartoflern og farserede ruller med sauce til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |