Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Opvarm ovnen til 220°. Kog pastaen i let saltet vand efter anvisning på pakken. Lad det dryppe godt af. Hæld det i ovnfast fad smurt med lidt olie eller smør. Vrid den optøet spinat og varm det op på en pande. Krydr med salt og peber. Fordel spinaten over pastaen. Fjern skindet fra dem røget medister og skær den i skiver. Lægges ovenpå spinaten og drysses med revet ost, Sættes i ovnen i 20 minutter. Serveres med fluté til pastafadet. Anbefales en blandet salat til eller frisk frugt som dessert. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |