Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Opvarm ovnen til 220°. Kog pastaen efter anvisningen på pakken i vand tilsat salt. Hæld vandet fra og lad det dryppe godt af. Hæld det i et smurt ovnfast fad. Smelt smøret i en gryde. Steg løget i smørret. Tilsæt karry ogrør. Tilsæt tomater og drys mel over. Spæd op med fløde og tilsæt tunen inkl. vandet og brek tunen i mindre stykker. Kom ærter i tilsidst. Lad det småkoge et par minutter. Smag til med salt og peber. Hæld sovsen over pastaen. Drys ost og oliven skåret i skiver over. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |